ACTUALITATE 15 aprilie 2013

Concurs de Educație Civică la Extensia UBB

de Monica Vrânceanu | 119 vizualizări

Catedra Facultății de Administrație Publică din cadrul Extensiei Universitare Babeș-Bolyai din Sfântu Gheorghe organizează pe 19 aprilie Concursul de Educație Civică, o competiție destinată elevilor de liceu din clasele a XI-a și a XII-a.

Directorul de studii de la Facultatea de Administrație Publică, Székely Zsolt, a declarat că la concurs sunt așteptate să se înscrie echipe formate din câte 4 sau 5 elevi. Competiția este organizată în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Covasna și are ca scop familiarizarea elevilor cu administrația publică. De altfel, concursul va cuprinde întrebări de cultură generală, cu accent pe administrația publică – se vor da teme legate de forma de guvernare a României, alegerea primarului sau a Consiliului Local, atribuțiile instituțiilor etc. Câștigătorii vor primi premii, diplome și se vor familiariza cu mediul universitar din Sfântu Gheorghe.

Înscrierile se fac la secretariatul Facultății, iar competiția va începe pe 19 aprilie, de la ora 10, la sediul Facultății din strada Stadionului, cartierul Simeria.

Teme articol: UBB Sfantu Gheorghe
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.