ACTUALITATE 9 decembrie 2011

Comunicat DGFP Covasna

de Covasna Media | 108 vizualizări

Directia Generala a Finantelor Publice a judetului Covasna reaminteste contribuabililor posibilitatea de a beneficia de facilitatea de anulare a penalitatilor de intarziere, precum si  anularea unei cote de 50% din majorarile de intarziere aferente obligatiilor fiscale principale restante la 31 august 2011, daca obligatiile principale si dobanzile aferente acestora, sunt stinse prin plata sau compensare pana la 31 decembrie 2011.

Majorarile de intarziere pentru care se acorda facilitatile prevazute mai sus, sunt cele datorate pentru perioada 1 ianuarie 2006- 30 iunie 2010.

Prin obligatii fiscale principale restante la 31 august 2011 se intelege:

-obligatii fiscale care sunt individualizate in declaratiile fiscale ale contribuabilului depuse pana la data de 31 august 2011 si/sau decizii de impunere emise si comunicate contribuabilului pana la aceasta data, pentru obligatiile administrate de ANAF;

-obligatiile fiscale individualizate in inscrisuri care constituie titlu de creanta comunicate contribuabilului pana la data de 31 august 2011, pentru obligatiile fiscale stabilite de directiile de specialitate din cadrul MFP.

Nu ezitati sa va adresati administratiilor finantelor publice de care apartineti, pentru a beneficia de aceste facilitati, fiind ultima luna in care, prin plata obligatiilor principale si a dobanzilor aferente, se anuleaza penalitatile de intarziere in totalitate, precum si 50% din majorarile de intarziere, asa dupa cum s-a prezentat mai sus.

Informatii suplimentare pot fi solicitate si la Compartimentul de Metodologie si Asistenta Contribuabili din cadrul DGFP Covasna, str. Bem Jozef nr.9, tel.0267-317158, e-mail: Asistenta.cv@mfinante.ro.

Directia Generala a Finantelor Publice ureaza cu aceasta ocazie, tuturor contribuabililor  „Sarbatori Fericite”

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.