ACTUALITATE 11 noiembrie 2013

Colegiul Prefectural se întruneşte la Întorsura Buzăului

de Monica Vrânceanu | 121 vizualizări

Oamenii din zonă vor putea să ia parte la întâlnirea cu toate instituțiile deconcentrate din judeţ

Colegiul Prefectural al județului Covasna, la care participă toate instituțiile deconcentrate, se va întruni în această lună la Întorsura Buzăului. Prefectul Dumitru Marinescu a declarat că măsura a fost luată în ideea apropierii de cetățeni, care astfel vor avea acces liber la ședința Colegiului, putându-și spune păsurile direct în fața conducătorilor de instituții.

Prefectul Dumitru Marinescu a declarat că următoarea întrunire a Colegiului Prefectural va avea loc pe 26 noiembrie, iar la aceasta sunt invitați primarii din Întorsura Buzăului, Sita Buzăului, Barcani, Valea Mare și Dobârlău. Cetățenii din aceste comune vor putea lua parte, de asemenea, la întrunire.

Facem asta pentru a fi mai aproape de oameni, de problemele lor. Ne vom întruni lunar în locații diferite. Astfel, în decembrie la Sfântu Gheorghe, iar apoi, din ianuarie, la Târgu Secuiesc, Covasna și tot așa”, a explicat Marinescu.

Potrivit acestuia, principalele subiecte pe ordinea de zi a întrunurii din 26 noiembrie sunt contractarea serviciilor medicale, încasările și contribuția județului la Bugetul general consolidat și planurile Drumurilor Naționale pentru perioada de iarnă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.