ACTUALITATE 19 ianuarie 2016

Club Café, locul unde antreprenorii şi specialiştii se întâlnesc „la o cafea”

de Iulia Drăghici - Taraș | 300 vizualizări

Asociaţia Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din judeţul Covasna, ASIMCOV, organizează joi, 28 ianuarie, de la ora 17, prima întâlnire «Club Café – o cafea cu vorbe între antreprenori». Evenimentul se înscrie într-un lanţ de întâlniri lunare, la care pot lua parte antreprenori, consultanţi, sau, în general, oameni interesaţi de lumea afacerilor. „Club Café” va avea loc la Incubatorul de Afaceri din Sfântu Gheorghe, situat pe strada Presei.

„ASIMCOV împlineşte 20 de ani în 2016, ocazie cu care pregătim mai multe evenimente. Printre acestea face parte şi «Club Café – o cafea cu vorbe între antreprenori», eveniment care se va desfăşura aproape în fiecare lună, începând din ianuarie. Excepţie o fac lunile aprilie, septembrie şi decembrie, din cauza programului mai încărcat”, ne-a precizat Vajda Lajos, director ASIMCOV.

Pe pagina de Facebook a evenimentului, organizatorii anunţă că temele primei întâlniri vor fi legate de „informații financiar – contabile” şi de „analiza de risc la securitatea fizică”. Invitaţii speciali din această lună sunt Debreczeni János – expert contabil şi Kilyén Márta Sára – evaluator de risc autorizat. Doritorii trebuie să îşi anunţe participarea doar telefonic către organizatori.

Vajda Lajos a mai adăugat că „evenimentul este deschis tuturor persoanelor din lumea afacerilor, consultanţilor sau celor care doresc să pornească firme. Va fi o întâlnire la o cafea, unde vom avea invitaţi de specialitate din domeniile fiscului, protecţiei consumatorilor, mediului, ITM, AJOFM şi alţi specialişti care ar putea oferi informaţii interesante. La fiecare întâlnire va fi prezent un specialist în domeniul finanţelor. Aşteptăm şi sugestii din partea antreprenorilor cu privire la domeniile lor de interes sau la invitaţi”.

„Fiecare persoană care are în plan o afacere va găsi la aceste întâlniri informaţii care îi vor fi utile. Cu această ocazie, antreprenorii se pot întâlni cu alţi oameni şi pot forma parteneriate de afaceri. La „Club Café” ne întâlnim să discutăm, să ne descărcăm de probleme şi să creăm oportunităţi. Mai mult, noi dorim să informăm antreprenorii tineri care sunt oportunităţile regiunii, în ce domenii s-ar putea porni afaceri, dar şi despre clustere, structurile moderne prin care am reuşit să depăşim graniţa judeţului şi să ne conectăm la idei de afaceri din Europa”, ne-a mai spus directorul ASIMCOV.

ASIMCOV împlineşte 20 de ani

Asociaţia Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Covasna s-a înfiinţat în anul 1996, cu 21 de membri. Scopul organizaţiei este de sprijinire a întreprinzătorilor şi dezvoltarea economică a regiunii.

Printre obiectivele pe care această asociaţie le are în vedere se numără atragerea fondurilor de finanţare şi folosirea lor în regiune, participarea la întâlnirile oamenilor de afaceri, seminarii, conferinţe, târguri şi expoziţii interne şi internaţionale, asigurarea participării membrilor la cursuri de perfecţionare şi instruire, formarea grupurilor profesionale în diferite domenii, pentru ca transferul de informaţii şi menţinerea relaţiei cu membrii să devină mult mai eficientă şi dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu organizaţiile similare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.