ACTUALITATE 24 februarie 2016

Club Cafe la ediţia a doua

de Iulia Drăghici - Taraș | 412 vizualizări

Ediţia a II-a a evenimentului „Club Cafe – o cafea cu vorbe între antreprenori” are loc în 25 februarie, de la ora 17:00, la Incubatorul de Afaceri din Sfântu Gheorghe din Str. Presei nr.4. Activitatea este organizată de ASIMCOV, Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Covasna.

Temele dezbătute în cadrul întâlnirii se vor referi la informații financiar-contabile şi la noua lege a insolvenței și efectele acesteia asupra firmelor, potrivit paginii de Facebook a evenimentului.

Invitaţii acestei ediţii sunt Debreczeni János – expert contabil, Tamás László – practician, lichidator şi Kuna Csongor – jurist.

„O să fie o întâlnire lejeră, interactivă, la o cafea, unde o să stăm de vorbă. Tamás László, de profesie lichidator, ne va da nişte informaţii despre noua procedură a insolvenţei. O întâlnire cu antreprenorii este întotdeauna binevenită pentru că se pot face schimburi de idei şi de informaţii”, ne-a declarat Mirela Bogyó, coordonator al evenimentului şi manager al clusterului „Transylvania & Fashion” din Sfântu Gheorghe.

Într-un interviu anterior, directorul ASIMCOV, Vajda Lajos, ne-a spus că „evenimentul este deschis tuturor persoanelor din lumea afacerilor, consultanţilor sau celor care doresc să pornească firme. Va fi o întâlnire la o cafea, unde vom avea invitaţi de specialitate din domeniile fiscului, protecţiei consumatorilor, mediului, ITM, AJOFM şi alţi specialişti care ar putea oferi informaţii interesante. La fiecare întâlnire va fi prezent un specialist în domeniul finanţelor. Aşteptăm şi sugestii din partea antreprenorilor cu privire la domeniile lor de interes sau la invitaţi”.

La prima ediţie „Club Cafe - o cafea cu vorbe între antreprenori”, organizată în 28 ianuarie, au fost prezenţi 22 de antreprenori. Evenimentul se înscrie într-un lanţ de întâlniri lunare.

Anul acesta ASIMCOV împlineşte 20 de ani de la înfiinţare.

 

Teme articol: ASIMCOV club cafe
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.