ACTUALITATE 17 iulie 2012

CJ se pregătește pentru ciclul european 2014-2020

de Székely Emőke | 63 vizualizări

În următorii ani, Consiliul Județean Covasna va acorda atenție deosebită Asociației Adetcov, asociație din care fac parte administrații județene și locale.

Președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándor, a declarat că instituția pe care o conduce va acorda importanță deosebită Asociației Adetcov în următorii ani, scopul fiind acela de a atrage cât mai mulți bani europeni în următorul ciclu de finanțări 2014-2020. Asociația a luat naștere cu scopul de a căuta cele mai bune oportunități de proiecte prin care cele 37 de autorități județene și locale care sunt membre Adetcov pot atrage bani europeni.

„Punem accent pe pregătirea pentru ciclul 2014-2020. Adetcov este importantă în special pentru acele administrații locale, care nu au mulți angajați, iar cele 6-7 persoane care lucrează la aceste primării nu pot pregăti documentația necesară obținerii de fonduri nerambursabile” – a declarat Tamás Sándor.

Asociația Adetcov este de fapt parte dintr-un proiect mai amplu, întrucât Consiliul Județean Covasna a înființat o asociație în domeniul agriculturii, dar și una în domeniul sportului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.