ACTUALITATE 28 ianuarie 2023

(Update) Cisternă încărcată cu lapte răsturnată în zona lacului de la Reci

de Iulia Drăghici - Taraș | 19151 vizualizări

UPDATE 2: Traficul s-a reluat în condiții normale. 

UPDATE: ISU Covasna a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. 

Din primele informații este vorba despre un accident rutier produs în localitatea Reci în care este implicat un autocamion ( o cisternă de lapte), care din cauza vremii neprielnice s-a răsturnat blocând traficul pe ambele sensuri. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În urma accidentului nu au rezultat victime. Intervenția se află în desfășurare, revenim cu detalii”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Alexandru Marian Rechițean. 

Știrea inițială: Circulația este blocată la această oră (11:00) în zona lacului din localitatea Reci, pe DN13E, din cauza unui accident rutier. O cisternă care transporta lapte s-a răsturnat.

Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 13E, localitatea Reci, județul Covasna, o cisternă încărcată cu lapte s-a răsturnat pe suprafața carosabilă. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. Nu sunt victime.

Se estimează reluarea traficului în 60 de minute”, informează Poliția Română.

Reamintim în acest context și recomandările transmise de polițiști pentru a circula în siguranță, pe care le găsești AICI. 

Sursa foto și video: DRDP Brașov.

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.