ACTUALITATE 14 mai 2021

Cine sunt câștigătorii titlurilor „ONG-ul Anului 2020” și „Voluntarul Anului”

de Iulia Drăghici - Taraș | 1404 vizualizări

Federația Organizațiilor Civile Covasna (CIVEK) a anunțat că titlul de „ONG-ul Anului 2020” a mers către Asociația Salvatore din Sfântu Gheorghe, iar cel de „Voluntarul Anului” a fost obținut de Sütő Gábor Csaba (65 de ani), din zona Baraolt. Decernarea premiilor a avut loc joi, 13 mai. 

Ca urmare a premierii, Asociația Salvatore a primit un voucher în valoare de 1.000 lei, asigurat de sponsorul Tipografia T3, iar Voluntarul Anului, Sütő Gábor Csaba, a fost premiat cu 500 lei, sumă asigurată de sponsorul MultiNr SRL. 

Luna trecută, organizatorii evenimentului au anunțat că s-au înregistrat șapte nominalizări pentru premiul „ONG-ul anului” și trei pentru „Voluntarul Anului”, pentru activitatea depusă în anul precedent. 

Asociația Salvatore a fost nominalizată pentru programul „Împreună reuşim”, derulat în 2020. 

Evenimentul „Premiile civile” a fost inițiat în 2013 și are ca obiectiv recunoașterea publică a organizațiilor civile şi persoanelor care şi-au adus contribuția la dezvoltarea valorilor comunitare.

Printre câştigătorii ediţiilor precedente s-au numărat Fundaţia Comunitară Covasna pentru programul Carduri comunitare, Asociaţia Tinerilor Maghiari din Transilvania (EMI) pentru un proiect de protejare şi promovare a limbii maghiare în spaţiile publice, Teatrul Independent Osonó din Sfântu Gheorghe, pentru întreaga activitate desfăşurată timp de peste două decenii, şi Asociația Zold Nap (Soare Verde) pentru amenajarea unui spaţiu instructiv-educativ şi de recreere în municipiul Târgu Secuiesc. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.