ACTUALITATE 5 iunie 2018

Cercetări pentru furt

de Covasna Media | 464 vizualizări

Polițiștii din cadrul postului de Poliție Turia au fost solicitați să intervină joi, 31 mai 2018, în urma solicitării unui bărbat aflat într-o unitate hotelieră din stațiunea Balvanyos, care reclama sustragerea unor cărți și broșuri.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în locația respectivă se desfășura un eveniment oficial, iar reclamantul, în calitate de participant la acesta, a pus la dispoziția organizatorilor mai multe cărți și broșuri, spre a fi distribuite. Ulterior, două persoane din rândul organizatorilor ar fi mutat cutiile conținând cărțile și broșurile respective, fără ca reclamantul să fie informat.

Bunurile au fost identificate în holul de la parterul hotelului și au fost recuperate. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt, iar cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate situația de fapt, urmând a fi dată o soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Compartimentul Relații Publice,

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.