ACTUALITATE 27 noiembrie 2016

Centura de siguranţă salvează vieţi

de Covasna Media | 359 vizualizări

Joi, 24 noiembrie 2016, în jurul orei 21:15, pe DN13 E a avut loc un accident rutier cu urmări uşoare.

Din cercetările efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului s-a stabilit că un tânăr de 26 de ani din Zagon, care conducea un autoturism din direcţia oraşului Covasna către Zagon, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului şi a lovit balustrada unui pod, după care s-a răsturnat în albia pârâului Chiuruş.

În urma acestui eveniment o singură persoană a fost rănită uşor, un tânăr de 21 de ani, pasager pe locul din dreapta-faţă. Şoferul şi o altă tânără de 18 ani aflată pe bancheta din spate nu au fost răniţi, centura de siguranţă dovedindu-se, din nou, a fi salvatoare de vieţi.

Poliţiştii atrag din nou atenţia asupra rolului important al centurii de siguranţă, aceasta salvând vieţi în cazul unui accident rutier. Pe lângă sancţiunile pecuniare pe care le riscă atât şoferii cât şi pasagerii care nu poartă centura de siguranţă în timpul deplasării pe drumurile publice cu autovehicule prevăzute cu asemenea sisteme de siguranţă, poliţiştii reamintesc faptul că riscurile la care persoanele se expun în ipoteza unui accident rutier nu sunt de neglijat, nu de puţine ori consecinţele ne purtării centurii de siguranţă fiind fatale. 

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.