ACTUALITATE 3 septembrie 2019

Centrul de agrement pentru tineret din Comandău a fost finalizat; investiţia – 4,5 milioane lei

de Agerpres | 1422 vizualizări

Centrul de agrement pentru tineret din localitatea Comandău, construit în locul fostei tabere şcolare, a fost finalizat şi urmează să fie pus în funcţiune în maximum două luni de zile, a declarat, luni, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Covasna, Tamas Sandor.

El a menţionat că centrul, care are o capacitate de 60 de locuri la nivel de trei margarete, va putea fi folosit pentru cazarea tinerilor, sportivilor şi turiştilor, atât pe timpul verii, cât şi iarna.

„Am finalizat investiţia propriu-zisă (...), urmează să o mobilăm, asta va dura o lună, două, deci toamna acesta o vom inaugura. Instituţia nou creată are o capacitate de 60 de locuri şi va putea fi folosită şi pe timp de vară şi pe timp de iarnă. Am creat posibilitate de cazare la nivel de trei margarete pentru tineri, pentru sportivi şi pentru turişti, asta înseamnă că am amenajat nu numai clădirile, ci şi întreaga curte. Am amenajat şi un teren de fotbal şi o sală de sport, iar anul ăsta vom începe construirea unei şcoli noi în apropiere (...), care va avea şi o sală de conferinţă. Deci, nu e vorba numai despre o cabană şi despre o şcoală, ci am dezvoltat integrat această locaţie”, a precizat Tamas Sandor.

Acesta a mai spus că, după finalizarea lucrărilor, CJ Covasna va asfalta drumul principal care duce către şcoală şi centrul de tineret.

Centrul de agrement pentru tineret din localitatea Comandău, aflat la o altitudine de peste 1.000 de metri, va funcţiona în subordinea Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Sfântu Gheorghe, iar investiţia s-a cifrat la aproape 4,5 milioane de lei, fondurile fiind asigurate din bugetul CJ Covasna.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.