ACTUALITATE 28 iunie 2012

CeMPRES încurajează femeile să își dezvolte o afacere

de Székely Emőke | 66 vizualizări

Jankó Olga, o femeie de succes din Sfântu Gheorghe, a fost invitata specială a şedinţei de ieri a Comisiei Județene Pentru Egalitatea de Șanse Covasna. Aceasta le-a vorbit celor prezenți despre drumul pe care l-a parcurs până ce și-a îndeplinit visele.

În cadrul ședinței de ieri a Comisiei Județene Pentru Egalitatea de Șanse s-a discutat despre proiectul CeMPRES, un proiect european care are ca scop încurajarea și sprijinirea acelor femei care doresc să dezvolte o afacere. În locul unor cuvinte frumoase, citite dintr-un pliant, coordonatoarea proiectului în județ, Emilia Săvescu, a invitat-o pe Jankó Olga să le povestească femeilor prezente cum a început și cum a reușit să realizeze cam tot ceea ce și-a propus.

Jankó Olga crede că cheia succesului femeilor în afaceri este schimbarea mentalității lor. „Femeile trebuie să înțeleagă că sunt frumoase, deștepte și capabile de orice, numai să își dorească. Eu am lucrat la IMASA, unde aveam un post bine privit și bine plătit, dar nu a fost de ajuns. Îmi doream mai mult, așa că am început să caut în primul rând informații despre ce aș putea face. Am intrat în contact cu firma Zepter, iar cariera mea a urcat într-un timp scurt. De la această firmă am învățat în primul rând seriozitate, ceea ce m-a ajutat foarte mult în tot ceea ce am făcut. Am realizat tot ce mi-am propus, și nu am ținut cont de vocile din jurul meu, care spuneau că cine știe cine e amantul meu. Amantul meu este munca, și tot ceea ce am realizat, am realizat prin muncă” – povestește Jankó Olga.

De altfel, ea le-a asigurat pe femeile prezente de sprijinul ei în cazul în care doresc să își construiască o carieră în domeniul în care activează ea, iar celorlalte, care au pornit deja pe un drum, le-a dat sfaturi pentru a ajunge fiecare acolo unde își dorește.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.