ACTUALITATE 25 iulie 2018

Cel mai nou centru de evenimente din județ a fost inaugurat

de Geanina Lupșa | 4766 vizualizări

Spațiul conceput pentru a găzdui evenimente are o capacitate de 500 de persoane

Panorama Event Hall & Boutique Hotel, noul centru de evenimente, de la intrarea în Vâlcele, a fost inaugurat  în mod oficial marți, în data de 24 iulie. Cortul  conceput pentru a găzdui evenimente se întinde pe o suprafață de 1000 mp, iar hotelul de lângă are în dotare 20 de camere.

Panorama Event Hall este un nou spațiu unde se vor putea organiza evenimente și are o capacitate de 500 de persoane. Acesta este situat la intrarea în Vâlcele și se întinde pe o suprafață de 1000 de mp.

Hotelul aflat fix lângă cortul de evenimente are în dotare 20 de camere, toate fiind dotate cu frigider, telefon, baie proprie, mobilier nou.

„Putem să facem evenimente pentru 500 de persoane, iar ca să funcționeze cortul acesta avem o clădire anexă de 450 mp, în care avem bucătăria aferentă și toaletele pentru acest spațiu. Avem SPA cu jacuzii, hidromasaj, saună finlandeză de 90 de grade și categoric, la toate acestea avem sală de mese pentru mic dejun. Am reușit să facem această investiție, aici în Sfântu Gheorghe, cu firme din Covasna, cu firme locale, cu oameni meseriași. Pentru asta vă mulțumesc!”, a spus directorul Panorama Event Hall & Boutique  Hotel, Berszany Tibor, în deschiderea evenimentului.

Boutique Hotel dispune și de o cameră specială, și anume camera mirilor, pe care o pot folosi gratuit mirii ce aleg să își organizeze nunta la Panorama Event Hall. Totodată, hotelul pune la dispoziția clienților un centru SPA, saună finlandeză, jacuzzi.

Tarifele pentru cei ce vor dori să fie cazați la Boutique Hotel sunt următoarele: 300 de lei/ noapte - camera dublă, 350 de lei/ noapte - cameră superioară și 500 de lei/noapte – apartament.

De asemenea, parcarea proprie poate susține prezența a 80 de mașini și va fi gratuită pentru oaspeții hotelului.

„Am reușit să amenajăm și parcări pentru aceste persoane, avem 80 de locuri de parcare, pe care clienții noștri le vor folosi și dorim să mai facem, pentru că nu prea ne ajunge”, a mai spus Berszany Tibor.

Cu prilejul inaugurării, vicepreședintele Consiliului Județean Covasna, Gruman Robert, l-a felicitat pe Berszany Tibor, deoarece în calitate de antreprenor local a ales să facă o investiție în județ, investiție ce poate contribui la dezvoltarea turismului.

„Foarte frumos în această cooperare este că un antreprenor local investește banii tot în județul Covasna, cu ajutorul altor antreprenori locali, cred că este o bijuterie a turismului județului Covasna acest hotel  și sperăm ca va impulsiona și pe alții ca să investească în turism. Anul 2017 a fost anul turismului în județul Covasna, în fiecare an există o creștere de 10 – 15% a numărului de turiști, sperăm că turismul va beneficia de ajutorul antreprenorilor locali. Mult succes pentru domnul Berszany și pentru antreprenorii care au ajutat la înființarea acestui hotel”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean Covasna.

Panorama Event Hall & Boutique  Hotel înseamnă o investiție de aproximativ 2 milioane de euro, potrivit administratorului, iar în cateva zile acesta va intra în circuit turistic, după ce va sosi avizul de la Ministerul Turismului. Pentru vara anului 2019 sunt deja programate aproximativ 15 evenimente.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.