ACTUALITATE 9 decembrie 2013

„Cei trei purceluși”, o nouă premieră pentru copii la TAM

de Monica Vrânceanu | 93 vizualizări

Teatrul Andrei Mureșanu (TAM) din Sfântu Gheorghe le pregătește o nouă surpriză celor mici, astfel că miercuri, 11 decembrie, va avea loc premiera spectacolului „Cei trei purceluși”. Spectacolul este un produs al colaborării între TAM și Teatrul Imposibil din Cluj Napoca. Regia și scenografia spectacolului îi aparțin managerului TAM, Dan Țopa, iar din distribuție fac parte Loredana Topciu, Ionuț Buruiană și Ionuț Constantinescu.

Managerul Dan Țopa ne-a declarat că piesa vine ca un cadou pentru cei mici cu ocazia sărbătorilor de iarnă, plus că spectacolele pentru copii nu sunt niciodată destul de multe, dacă vrem să îi educăm în spiritul culturii.

Consider că spațiul acesta, al teatrului pentru copii, a fost mai vitregit în trecut, în zona aceasta neexistând o trupă de teatru specializată pe acest segment. În plus, am vrut să fim alături de cei mici în luna decembrie, spectacolul venind alături de darurile lui Moș Crăciun”, ne-a declarat Dan Țopa.

După premiera din 11 decembrie, spectacolul se va mai juca în zilele de 13, 16, 17, 18, 19, 20 decembrie, de la ora 11,00 la Sala Arta. Prețul unui bilet este de 7 lei, însă cei de la TAM vor concepe un număr de flyere care vor fi distribuite în oraș și pe baza cărora se va face o reducere de 2 lei celor care le vor prezenta la cumpărarea biletelor; aceste flyere vor începe să fie distribuite de miercuri, 11 decembrie, după premiera spectacolului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Camelia, 10 decembrie 2013
Mulțumim TAM ! Sunteți cei mai buni ! Felicitări !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.