ACTUALITATE 16 octombrie 2012

Ce se întâmplă cu FC Sepsi? Încă un egal pentru echipa de futsal

de Székely Emőke | 69 vizualizări

Echipa de futsal a înregistrat luni seara un nou eșec, terminând la egalitate partida disputată contra Inter Teliu Brașov cu scorul de 7-7, după ce la pauză covăsnenii au fost conduși cu 3-2. Acesta este cel de al doilea meci consecutiv terminat la egalitate, după ce echipa CSMS Iași a reușit să ia un punct în urma meciului disputat la Sfântu Gheorghe etapa trecută.

La meciul cu Iași s-a văzut că ceva nu este în regulă în jocul băieților, iar ipoteza potrivit căreia echipa este în declin s-a adeverit, Inter Teliu Brașov fiind mai mereu codașa clasamentului, în acest sezon neavând nici măcar un punct. Faptul că FC Sepsi nu a reușit să bată una dintre cele mei slabe echipe din campionat trage un semnal de alarmă.

După partidă l-am contactat pe președintele clubului, Bende Lajos, pentru a ne da câteva explicații. „Nu vreau să apăr pe nimeni, am jucat foarte prost, nu am fost pe teren din punct de vedere psihic, și am pierdut două puncte importante. Băieții nu s-au concentrat cum ar fi trebuit, au tratat partida în mod neprofesionist și neserios. Conducerea clubului și-a făcut datoria, nu avem restanțe la plata salariilor, iar sarcina de a motiva jucătorii și de a-i pregăti și din punct de vedere mintal este a antrenorului” – afirmă Bende Lajos.

În următoarea etapă FC Sepsi va juca marți contra KSE Târgu Secuiesc, apoi va face deplasarea la București. Din păcate la meciul de luni portarul Grigoraș, dar și jucătorul de câmp Burciu au primit cartonaș roșu și sunt suspendați două etape.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.