ACTUALITATE 25 octombrie 2022

Câte carduri Sepsi au fost eliberate de Sepsi ReKreativ?

de Daniela Luca | 642 vizualizări

Peste 9.200 de persoane au solicitat autorităţilor locale eliberarea cardului Sepsi, pe baza căruia pot beneficia de reduceri la bazele sportive şi de agrement aflate în subordinea Consiliului Local. Reprezentanții Sepsi ReKreativ spun că cererea pentru aceste carduri este mai mare atunci când se deschide un nou sezon, cum ar fi cel estival sau cel de schi. 

Până la sfârșitul săptămânii trecute, Sepsi ReKreativ a eliberat 9.206 carduri locuitorilor din Sfântu Gheorghe, dar și elevilor din alte zone care învață aici. Posesorii au reducere de 50% la biletele de intrare la baza de înot şi recreere, la piscină, ştrand, Şugaş spa şi grota salină, la patinoarul artificial şi la pârtiile de schi din staţiunea Şugaş Băi.

De exemplu, pentru accesul la baza de înot, tariful este de 36 de lei, iar pe baza cardului prețul intrării este de 18 lei. 

„Se folosesc aceste carduri. Acum o să vină sezonul rece, cu patinoarul și pârtia de schi, și iar vom avea mai multe cereri. Deci, interesul este în creștere înainte de a se deschide o nouă activitate, cum ar fi schiul”, ne-a spus luni directorul Sepsi ReKreativ, Bodor Lóránd.

Cererile se pot depune fie online, la adresa de e-mail secretariat@rekreativ.club, sau la baza de înot de pe strada Oltului, nr. 73, zilnic între orele 8:00 și 16:00. Detalii despre documentele necesare pot fi găsite pe site-ul rekreativ.club. 

Legitimațiile tip „SEPSI CARD” se emit pentru o perioadă de 2 ani și pot fi ridicate în termen de 72 de ore de la depunerea cererii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.