ACTUALITATE 13 martie 2014

Câștigă o tablă interactivă pentru școala ta sau un laptop pentru tine!

de Covasna Media | 398 vizualizări

scoala zero waste 1

Elevii din Covasna, invitați să se înscrie în concursul de educație ecologică „Școala Zero Waste”

„Școala Zero Waste” este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România. Perioada de desfășurare a competiției este 22 aprilie – 30 mai. Premiile puse în concurs se ridică la peste 60.000 de lei.

Până la jumătatea perioadei de înscriere, s-au înscris școli din 20 de județe și din București.

Școlile din județul Covasna care doresc să intre în competiția pentru marele premiu, reprezentat de o tablă interactivă, un videoproiector, un laptop și o imprimantă multifuncțională oferite de partenerul proiectului, Continental Corporation, se mai pot înscrie până în data de 21 martie – detalii despre procedura de înscriere pe www.EcoStuff.ro

Harta cu judeţele din care s-au înscris elevi sau şcoli până acum

„Ne bucurăm că putem sprijini și anul acesta proiectul „Școala Zero Waste”, de această dată la nivel național. Este o inițiativă foarte bună pentru a educa tinerii în legătură cu protecția mediului înconjurător, iar compania noastră susține formarea tinerilor și acțiunile care duc la un mediu viitor curat și sustenabil. Le dorim succes tuturor școlilor care se vor înscrie, dar și elevilor ambițioși în cursa pentru premiile extrem de atractive și folositoare, a declarat prof. dr. Christian von Albrichsfeld, director general Continental Automotive Romania și seful pe Cercetare și Dezvoltare Continental din România.

Cei mai silitori elevi vor putea câștiga un laptop, o bicicletă, un aparat foto sau unul dintre cele 400 de alte mici premii și recompense. Vor fi acordate şi câte două mențiuni pentru cei mai harnici și implicați elevi din fiecare județ participant.

În plus profesorii coordonatori ai primelor trei școli câştigătoare în Concursul „Școala Zero Waste” ediția 2014 vor primi câte o tabletă.

Organizatorii își doresc să răsplătească eforturile cât mai multor elevi implicați în acest concurs. Pe această cale invităm toate companiile care doresc să se implice și să acorde premii speciale, indiferent de valoarea acestora și indiferent de județ să ia legătura cu organizatorii la scoalazerowaste@ecostuff.ro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.