ACTUALITATE 27 martie 2020

Casă devastată și bărbat agresat de un grup de șase persoane

de Iulia Drăghici - Taraș | 2666 vizualizări

Atacul a avut loc la Sfântu Gheorghe

Șase persoane, trei bărbați și trei femei, cu vârste între 15 și 51 de ani, sunt bănuite de polițiștii covăsneni că în seara de miercuri, 25 martie, au intrat în casa unui bărbat din Sfântu Gheorghe după ce i-au distrus ușa, l-au agresat și au răvășit locuința. Au plecat abia după ce au luat și o sumă de bani. Persoanele identificate au fost reținute pentru 24 de ore și sunt acuzate de tâlhărie calificată.

„La data de 25.03.2020 în jurul orelor  21:00 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în aceeași zi în jurul orei 21:00, un grup de șase persoane necunoscute, mai precis trei femei și trei bărbați au pătruns cu forța într-o locuința din mun. Sfântu Gheorghe.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că persoanele au pătruns prin distrugerea ușii de acces în locuință, au agresat fizic proprietarul locuinței, i-au răvășit bunurile din interiorul imobilului, l-au amenințat și au sustras o sumă de bani din locuință.

În urma unor activități specific, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, trei bărbați și două femei cu vârstele cuprinse între 51 și 37 de ani și o tânără de 15 ani.

Față de cele 6 persoane s-a luat măsura reținerii perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentați organelor judiciare competente cu propunere de arestare preventivă, arată IPJ Covasna într-un comunicat de presă.

Cercetările sunt de oamenii legii sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. 

„Facem precizarea că, în cazul prezentat, dispunerea reținerii pentru 24 de ore este o măsură reglementată de Codul de Procedură Penală, și nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, mai punctează IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.