ACTUALITATE 10 iulie 2018

Care sunt restricțiile de circulație pe drumurile din județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 646 vizualizări

Alerta de cod portocaliu se menține; Unde mai intervin polițiștii și pompierii

Circulația pe drumurile din județul Covasna se desfășoară în condiții normale, singura restricție valabilă fiind încă cea de pe DN11B, din apropiere de Sânzieni, informează polițiștii covăsneni.

DN11B este închis de la km 12+300m până la km 14 + 400m fiind surpat din cauza inundațiilor din 30 iunie a.c..

„Le recomandăm conducătorilor auto să se informeze despre starea drumurilor pe care urmează să se deplaseze, să respecte restricțiile impuse și indicațiile politiștilor care acționează în teren”, transmite IPJ Covasna.

De asemenea, citiți aici toate recomandările poliției covăsnene pentru circulaţia rutieră în contextul avertizărilor meteo.

Polițiștii, dar și pompierii sunt încă în teren și în alertă din cauza avertizării de cod portocaliu de inundații, valabil până în 10 iunie la ora 24:00.

ISU Covasna intervine și în prezent la Băcel și Lunca Mărcușului, unde se lucrează la evacuarea apei din unele gospodării, afectate de inundațiile din 30 iunie.

„Astăzi s-a mai evacuat apa din 3 gospodării, până la această oră, din Lunca Mărcușului. Mai avem trei persoane evacuate. Dintre acestea una este cu dizabilități și este la spital, iar două sunt plecate la rude”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.