ACTUALITATE 9 august 2016

„Care e povestea ta din Târgu Secuiesc?“ - concurs de literatură creativă

de Sever Ioan Miu | 860 vizualizări

Asociația Tinerilor din Târgu Secuiesc (KVISZ) așteaptă povestiri creative în legătură cu acest oraș, pentru concursul „Care e povestea ta din Târgu Secuiesc?“. Cele mai bune lucrări vor fi selectate de un juriu, ilustrate de către un grafician și expuse în centrul municipiului.

„Povestirile pot fi reale sau fictive, impresii despre oraș etc. Nu avem o limită de vârstă. O singură limitare avem: textele nu pot depăși 100 de cuvinte (fără titlu)“, ne-a transmis președintele KVISZ, consilierul local Szöllősi Tamás. Szöllősi spune că organizatorii așteaptă povestiri deopotrivă în maghiară și română. „Ne bucurăm dacă printre povestirile trimise sunt și texte scrise în română, întrucât la noi în oraș sunt și români, iar prin aceasta putem să arătăm că orașul este și al lor“, subliniază el.

„Povestirile pot fi trimise până la 14 august, ora 23:59, la office.kvisz@gmail.com. Cu ajutorul unui juriu și al unui grafician le alegem pe cele mai bune, facem mici desene alături de texte și organizăm o expoziție în timpul Zilelor Orașului (25-29 august)“, mai spune Szöllősi Tamás.

Asociația Tinerilor din Târgu Secuiesc organizează concursul „Care e povestea ta din Târgu Secuiesc?“ în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Secuiesc și cu Zilele Orașului Târgu Secuiesc - Őszi Sokadalom.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.