ACTUALITATE 31 decembrie 2021

Care a fost cea mai importantă știre din antreprenoriat în 2021, potrivit Superlativelor CovasnaMedia

de Iulia Drăghici - Taraș | 799 vizualizări

Cea mai importantă știre din antreprenoriat a fost anul acesta, potrivit voturilor exprimate în cadrul campaniei „Superlativele CovasnaMedia.ro”, cea în care s-a relatat povestea primei clădiri de birouri din județul Covasna care a primit certificarea „Passive House”.

Peste 1,7 milioane de euro a costat crearea uneia dintre cele mai noi clădiri de birouri din județul Covasna. Inaugurată vara aceasta, clădirea este cu atât mai specială cu cât deține certificarea Passive House, pentru că este unică din punct de vedere energetic nu doar în România, ci și în Europa de Est. Ceea ce este cu atât mai mult de apreciat este că proiectul, realizat cu fonduri europene, este creația unei echipe formată din specialiști din județul Covasna. Această reușită a fost apreciată și de cititorii Observatorul de Covasna și CovasnaMedia, care au oferit coordonatorilor proiectului trofeul pentru „Cea mai importantă știre din antreprenoriat”.

„Aș avea un singur mesaj, ca oamenii să aibă încredere în profesioniștii locali, pentru că din acest proiect se poate vedea foarte clar că un constructor local, un proiectant local, un auditor energetic local pot face un astfel de lucru, adică prima casă de birouri pasive din România”, ne-a declarat Debreczeni László, unul dintre coordonatorii proiectului după evenimentul în care s-au oferit trofeele.

Aproape 2.700 de voturi au decis Superlativele CovasnaMedia.ro, în perioada 11 – 18 decembrie. 

Câștigătorii au fost pe 22 decembrie la redacția Observatorul de Covasna din Sfântu Gheorghe, unde au primit felicitările noastre, o diplomă și câte un trofeu creat special pentru acest eveniment.

„Superlativele CovasnaMedia” este o campanie cu tradiție a publicației Observatorul de Covasna și un prilej de a aduce împreună comunitatea din jurul acestui ziar, rămas singurul cotidian de limbă română din județ.

Foto: Volker Vornehm.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.