ACTUALITATE 9 decembrie 2019

Carambol cu șase mașini din cauza ceții și poleiului

de Iulia Drăghici - Taraș | 7989 vizualizări

UPDATE: Traficul s-a reluat în condiții normale înainte de ora 10:00

Trei autoturisme și trei autoutilitare au fost implicate luni dimineața într-un accident pe DN12, între Chilieni și Coșeni. În urma carambolului, două persoane au fost rănite ușor.  

Potrivit IPJ Covasna, accidentul s-a produs din cauza condițiilor meteo, respectiv a ceții și poleiului și a pornit de la faptul că una dintre mașini era oprită pe carosabil pentru remedierea unor defecțiuni.

„Am fost sesizați prin apel 112 în jurul orei 5:00 de producerea unui accident pe DN12, între Chilieni și Coșeni. Din primele verificări, se pare că accidentul s-a produs din cauza unei mașini oprite pe partea carosabilă pe fondul unei probleme tehnice. Ceilalți participanți la trafic nu au mai putut opri din cauza condițiilor atmosferice, în speță ceață și polei, și s-a produs un carambol între șase vehicule, trei autoturisme și trei autoutilitare”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Radu Stroe.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite ușor și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

Reprezentanții Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov spun că utilajele pentru deszăpezire au acționat încă de la ora 4:00.

Precizez că în zona respectivă sunt condiții de producerea poleiului și tocmai din acest motiv utilajele noastre au acționat încă de la ora 4:00. Accidentul s-a petrecut la 100 m în fața utilajului de deszăpezire”, a declarat purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes.

Circulația a fost întreruptă până la ora 07:00, timp în care traficul a fost deviat pe o rută ocolitoare. De la ora 07:00, circulația a fost reluată pe un singur fir, iar înainte de ora 10:00 a revenit la normal. 

Sursă foto: Direcția Regională Drumuri și Poduri Brașov. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.