ACTUALITATE 6 octombrie 2013

Candelele solidarității se aprind pe 11 octombrie

de Covasna Media | 77 vizualizări

A devenit deja tradiţional ca în fiecare an organizaţiile Caritas din România să organizeze cel mai amplu gest de solidaritate: Un milion de stele pentru nevoiași. Vineri, 11 octombrie, de la ora 18 Organizația Caritas Alba Iulia vă invită să participați la acțiune în Sfântu Gheorghe în Parcul Elisabeta și Brețcu în centru.

Veniți, aprindeți o lumânare și printr-o donație la fața locului ajutați familiile sărace. Anul trecut s-au adunat 35.407 lei, din care am ajutat peste 600 de familii și vârstnici nevoiașe. Împreună putem ajuta și acum.

Alte locații: Alba Iulia în Cetate, Petroșani pe Centrul Civic, Tîrgu-Mureș în Piața Teatrului, Toplița în fața Casei de Cultură, Sovata în centru, Miercurea Ciuc în Piața Libertății, Sângeorgiu de Mureș în Piața Sfântul Gheorghe, Sângeorgiu de Pădure în curtea Castelului Rhédey, Cârța în centru, Odorheiu Secuiesc în Piața Dávid Ferenc (parcul din cart. Beclean), Cristuru Secuiesc în centru, Gheorgheni în fața Casei de Cultură, Remetea în centru, Ditrău în centru.

Detalii despre acțiune pe www.unmiliondestele.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.