ACTUALITATE 28 mai 2018

Când se deschide sezonul estival la ștandul municipal

de Iulia Drăghici - Taraș | 1240 vizualizări

Primăria Sfântu Gheorghe a anunțat programul și prețurile pentru o zi de relaxare la piscină

Ștrandul municipal va inaugura sezonul estival de Ziua Copiilor, iar cei dornici de relaxare vor putea utiliza serviciile complexului operat de Sepsi Rekreatív între orele 10-20.

Ștrandul se va deschide la 1 iunie, ora 10. Complexul dotat cu cinci piscine este locația perfectă pentru sărbătorirea Zilei Copiilor, asigurând facilități de agrement atât celor mici, cât și celor mari. Complexul oferă o gamă mai variată de mâncăruri față de anul trecut celor care doresc să facă plajă, să nu fie necesară părăsirea complexului pentru a lua masa în oraș.

Complexul a avut un an bun anul trecut, când s-au vândut în totalitate 21.805 de bilete pentru copii și 2075 pentru adulți. Prețurile nu s-au schimbat față de anul trecut, astfel că biletul de intrare standard costă 20 lei, biletul pentru persoanele sub 18 și peste 60 de ani costă 8 lei, iar închirierea unui șezlong costă tot 8 lei. Cei care vizitează mai des complexul au posibilitatea de a cumpăra abonamente.

Mai multe informații sunt disponibile pe http://www.rekreativ.club/net/strand.php.

Ștrandul municipal îi așteaptă pe cei interesați între orele 10-20, iar în funcție de vreme, își va închide porțile la sfârșitul lunii august sau în prima săptămână a lunii septembrie.

BIROUL DE COMUNICARE AL PRIMĂRIEI SFÂNTU GHEORGHE

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.