ACTUALITATE 8 septembrie 2016

Campionat de „baschet cu stil” la Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 766 vizualizări

Asociația de tineret din Întorsura Buzăului „Be Free” revine cu o activitate inedită, exact cum ne-a obişnuit. Membrii grupului pun la cale, sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 16, un campionat de „baschet cu stil”. Activitatea va avea loc la coşurile de baschet amplasate lângă piaţa din oraş.

„Tot ce trebuie să aduceți este puțin spirit competitiv! Echipele se vor face în funcție de vârstă, iar voluntarii sunt pregătiți să vi se alăture! Ne vedem acolo!”, transmit pe Facebook tinerii întorsureni.

Înscrierea se face sâmbătă la faţa locului, iar evenimentul este deschis tuturor celor interesaţi.

Potrivit unuia dintre coordonatorii acţiunii, Mălina Barbu, „scopul evenimentului este acela de a creea o echipă înainte de toate, respectiv de a înțelege că în echipă reușim, de cele mai multe ori, să aducem o idee la un un alt nivel. În plus, vrem să implicăm comunitatea, să ne cunoaștem și să spargem barierele care automat se formează”.

Cât despre ideea de a organiza acest tip de eveniment, Mălina ne-a spus: „Ideea a venit în urma conștientizării resurselor pe care le avem. Vrem să profităm de tot ce avem în oraș și să facem lucruri geniale împreună. Cu această ocazie promovăm și sportul și ajungem să avem noi legături între noi. O să ajungem ca o rețea neuronală care va avea scopul principal de a ajuta comunitatea și de a promova deviza Întorsurean cu stil!”.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.