ACTUALITATE 23 iunie 2020

Campania gratuită de debarasare a obiectelor nefolosite, prelungită până la sfârșitul anului

de Covasna Media | 1351 vizualizări

143 de persoane au profitat deja de debarasarea gratuită a obiectelor nefolosite, anunțată în martie

Campania comună iniţiată de Primăria Sfântu Gheorghe şi societatea de salubritate TEGA prin care sunt debarasate obiectele nefolosite se va desfășura până la sfârșitul anului 2020.

Campania a fost lansată la sfârșitul lunii martie, când a fost instituită starea de urgenţă, şi are ca scop colectarea obiectelor pe care locuitorii le-au depozitat de-a lungul timpului în locuinţe, garaje sau beciuri, şi de care vor să scape. La iniţiativa primarului Antal Árpád, s-a convenit ca materialele şi obiectele rezultate în urma acestor acţiuni de debarasare din locuinţe să fie transportate de TEGA în urma unei programări prealabile la telefon 0267 310 123 pentru predarea gratuită a acestor obiecte.

143 de persoane au profitat deja de debarasarea gratuită a obiectelor nefolosite, anunțată în martie.

Campania a fost lansată având în vedere restricţiile de deplasare şi de a părăsi locuinţele din perioada stării de urgenţă, acela fiind un moment oportun să facem curat în locuinţe şi să scăpăm de acele lucruri pe care le-am tot adunat în ultimii ani şi care nu mai sunt folositoare. Vorbim aici de piese vechi de mobilier, electrocasnice, încălţăminte şi alte obiecte care nu ne mai sunt de folos.

Având în vedere însă nevoia continuă a unei astfel de campanii, Primăria Sfântu Gheorghe şi  TEGA au decis prelungirea acesteia până la sfârşitul anului.

(Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.