ACTUALITATE 28 noiembrie 2016

Căminul Cultural din Floroaia Mare, inaugurat în prezenţa lui Nicolae Furdui Iancu

de Iulia Drăghici - Taraș | 688 vizualizări

Lucrările de reabilitare ale Căminului Cultural din satul Floroaia Mare, aparţinător Întorsurii Buzăului, s-au finalizat. Potrivit autorităţilor locale, inaugurarea oficială a spaţiului se va desfăşura miercuri, 30 noiembrie, când va avea loc celebra tăiere de panglică şi un scurt program artistic, în prezenţa solistului de muzică populară Nicolae Furdui Iancu. Intrarea este liberă.

Activitatea de inaugurare începe la ora 12, cu posibilitatea vizitării Căminului, o slujbă religioasă, urmată de un discurs al autorităţilor, iar de la ora 14 începe spectacolul interpretului Nicolae Furdui Iancu.Camin cultural Floroaia Mare 2

„Vrem să punem Căminul la dispoziţia cetăţenilor, care dacă doresc pot să organizeze şi să participe aici la evenimentele de sărbători. (...) Am făcut totul din bani din bugetul local. A costat mai puţin de 1,3 milioane de lei. A ieşit frumos. Are şi bucătărie, drept pentru care va avea funcţionalităţi mai ample”, a declarat primarul din Întorsura Buzăului, Leca Băncilă.

Modernizarea Căminului Cultural din Floroaia Mare a durat peste un an de zile, lucrările fiind început la sfârşitul lunii septembrie a anului 2015.

La inceputul anului

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.