ACTUALITATE 27 februarie 2017

Cald şi rece pentru handbaliştii juniori de la CSM

de Iulia Drăghici - Taraș | 1121 vizualizări

Handbaliştii Clubului Sportiv Municipal au gustat atât victoria, cât şi înfrângerea în acest sfârşit de săptămână. Dacă echipa de juniori II, antrenată de Viorel Barbos a câştigat meciul împotriva CS Blejoi, juniorii III ai lui Marian Adespi au pierdut împotriva LPS Târgu Mureş.

Victoria juniorilor II contra CS Blejoi a fost obţinută cu un scor de 33-19. „În acest moment echipa se află pe locul II la un punct distanţă de locul I, pe care se află CSS Ploieşti. Etapa viitoare, de sâmbătă 04.03.2017, echipa lui Viorel Barbos va disputa meciul contra echipei Steaua Mizil la Mizil. În data de 08.03.2017 CSM va juca meciul pentru locul I cu CSS Ploieşti, care va avea loc la Sfântu Gheorghe în sala Szabo Kati. Iubitorii handbalului covăsnean care vor să vadă această frumoasă echipă sunt aşteptaţi în sala Szabo Kati în data de 8 martie. Ora de disputare a derbiului va fi anunţată în data de 06.03.2017 de către  F.R.H.”, arată un comunicat de presă al CSM.

Pe de altă parte, fiindcă în sport există şi înfrângeri, echipa de Juniori III antrenată de Marian Adespi nu a reuşit să câştige partida contra LPS Târgu Mureş, disputată sâmbătă, 26 februarie. Meciul a fost pierdut cu 24 – 35, iar echipa covăsneană îşi păstrează şanse minime de calificare în Turneul Semifinal de Juniori III.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.