ACTUALITATE 2 decembrie 2009

Cafeneaua părinţilor la şcoala Ady Endre

de Covasna Media | 359 vizualizări
[singlepic=666,250,250,,left]Şcoala Ady Endre din Sfântu-Gheorghe a realizat un proiect prin care lunar părinţii interesaţi de întărirea legăturii cu şcoala se vor întâlni la o cafea, la şcoală, pentru a discuta diferite teme şi probleme. Prima „Cafenea a Părinţilor“ a avut loc la sfârşitul lunii noiembrie. Proiectul a fost iniţiat de Comisia metodică a învăţătorilor şi are ca scop întărirea legăturii

Şcoala Ady Endre din Sfântu-Gheorghe a realizat un proiect prin care lunar părinţii interesaţi de întărirea legăturii cu şcoala se vor întâlni la o cafea, la şcoală, pentru a discuta diferite teme şi probleme. Prima „Cafenea a Părinţilor“ a avut loc la sfârşitul lunii noiembrie. Proiectul a fost iniţiat de Comisia metodică a învăţătorilor şi are ca scop întărirea legăturii şcolii cu familia.

Astfel, părinţii interesaţi de tematică se vor întâlni lunar într-un cadru special unde vor dezbate problemele copiilor, ale părinţilor sau ale şcolii. Prima cafenea a avut loc în 26 noiembrie, iar părinţii prezenţi au putut afla noutăţi despre comunicarea eficientă în familie.

Profesorul Zubreczki Anton - specialist psiholog - a răspuns întrebărilor puse de părinţi, iar alături de ei au venit şi bunici sau asistenţi maternali care au în grijă şcolari.

Gazda cafenelei, instit. Gruman Rozalia, le mulţumeşte tuturor celor prezenţi pentru timpul acordat.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.