ACTUALITATE 23 decembrie 2009

Cadouri în prag de sărbătoare

de Covasna Media | 400 vizualizări
Poliţiştii din judeţ vor face astăzi fericiţi mai mulţi copii şi familii nevoiaşe 23dec2009-cadouriFamilii nevoiaşe, copii de la Centrele de plasament sau case de copii vor primi astăzi de la poliţiştii din judeţ tradiţionalele cadouri. Moş Crăciun în uniformă le va adduce acestora pachete cu fructe, dulciuri sau alimente specifice acestei sărbători, toate cumpărate din donaţiile poliţiştilor. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), Andrea Buzsi, astăzi de

Poliţiştii din judeţ vor face astăzi fericiţi mai mulţi copii şi familii nevoiaşe

23dec2009-cadouriFamilii nevoiaşe, copii de la Centrele de plasament sau case de copii vor primi astăzi de la poliţiştii din judeţ tradiţionalele cadouri. Moş Crăciun în uniformă le va adduce acestora pachete cu fructe, dulciuri sau alimente specifice acestei sărbători, toate cumpărate din donaţiile poliţiştilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), Andrea Buzsi, astăzi de la ora 10.30 reprezentanţii IJP vor dărui cadourile la Centrul de Zi din SfântuGheorghe, iar Poliţia Municipală şi de Proximitate la familii nevoiaşe. De asemenea, şi fetiţele orfane de la Mănăstirea Mărcuş vor primi cadouri de la poliţiştii din judeţ.

Şi la TârguSecuiesc, poliţiştii de la Postul municipal dăruiesc pentru al treilea an consecutiv cadouri. Şeful Poliţiei Tg.Secuiesc, com. Florin Popa, a precizat că poliţiştii din localitate vor merge astăzi să ducă o sută de pachete la Centrul de Plasament şi Casa de Copii Preşcolari, în timp ce alte 30 de pachete vor ajunge la familii nevoiaşe.

Tot cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Biroul de Prevenire a Criminalităţii împreună cu alţi parteneri printre care organizatorii Festivalului de Colinde Adolescent, a împărţit în rădiniţe cărticica de colorat „Povestea din Ajun“.

Ajutoare şi de la „Moş ISU“

În seria activităţilor caritabile din această perioadă, şi cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul“ au oferit ieri ajutoare, constând în alimente de strictă necesitate şi dulciuri pentru 20 de familii cu probleme sociale – bătrâni cu handicap, familii cu mulţi copii. Pe lângă acestea au mai acordat şi un ajutor în valoare de 200 de lei unei persoane fără locuinţă din SfântuGheorghe.

În total, valoarea ajutoarelor a fost de aproape 1.000 de lei. Pentru a identifica familiile care au mare nevoie de ajutor reprezentanţii ISU au fost îndrumaţi de Biroul de Asistenţă socială de la Centrul Ecleziastic de Documentare „Mitropolit Nicolae Colan”.

Tot cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pompierii au oferit un ajutor de 900 de lei pentru copiii aflaţi în îngrijirea măicuţelor de la Mănăstirea Mărcuş.

Ana Sidon

Teme articol: copii Craciun cadouri nevoiasi
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.