ACTUALITATE 9 iulie 2013

Bursele pentru profesori se lasă așteptate

de Székely Emőke | 73 vizualizări

În luna noiembrie a anului trecut, consilierul local Mădălin Guruianu a propus un proiect de hotărâre cu privire la acordarea unor burse pentru profesori. A trecut mai bine de jumătate de an, iar proiectul bate pasul pe loc, lucru ce îl nemulțumește pe liderul PNL Sfântu Gheorghe.

„Atunci când am propus acest proiect, în plen s-a votat amânarea lui pe motiv că nu este suficient de pregătit. Am cerut în mod repetat să continuăm discuțiile în această privință, lucru ce nu s-a întâmplat. Dacă cineva consideră că nu este bine să motivăm profesorii și moral și material, să își asume acest lucru și să-mi spună și mie. Amânarea timp de 8 luni nu mă face decât să cred că acest subiect nu îi interesează pe ceilalți colegi ai mei din Consiliul Local” – a declarat Mădălin Guruianu.

Acesta a precizat că proiectul este blocat la Comisia de Cultură a Consiliului Local Sfântu Gheorghe. Mădălin Guruianu consideră că aceste burse sunt importante nu atât pentru valoarea lor în bani, cât pentru încărcătura simbolică, reprezentând în fapt o recunoaştere a meritelor dascălilor care îşi încurajează elevii să exceleze. Potrivit planului, Consiliul Local Sfântu Gheorghe ar trebui să acorde câte cinci burse de excelenţă pentru profesori, în valoare de 3.000 de lei fiecare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.