ACTUALITATE 28 mai 2017

Burse Covalact-Ecou pentru șefii de promoție de la liceele din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1737 vizualizări

Compania Covalact și Asociația de Tineret Ecou au continuat programul de burse de performanță pentru tinerii absolvenți de liceu, acordând un număr de 5 burse către șefii de promoție de la liceele din oraș. Astfel, au fost premiați performerii de la cinci licee: Liceul Reformat, Liceul “Mikes Kelemen”, Liceul de Arte “Plugor Sándor”, Colegiul „Székely Mikó” și Colegiul Național „Mihai Viteazul”. Bursele au fost în valoare de 556 lei, reprezentând vârsta orașului Sf. Gheorghe

Bursele au fost acordate de către reprezentanți ai companiei Covalact și membri ai Asociației de Tineret Ecou, în cadrul festivităților desfășurate la fiecare instituție de învățământ. În data de 20 mai, au fost premiați șefii de promoție de la Liceul „Mikes Kelemen” – Szotyori Orsolya, și de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” – Chițu Mădălina. Pe 27 mai au fost premiați cei mai buni elevi absolvenți de la Liceul Reformat – Csóka-Antal Erika Zitá, Liceul de Arte „Plugor Sándor” – Danguly Tünde și Colegiul „Székely Mikó” – Kondor Sándor.

Proiectul de burse Covalact-Ecou va continua în toamna acestui an, urmând să fie premiați 10 elevi de liceu cu câte 1500 de lei, pentru performanțe la învățătură, activități extrașcolare și participare civică. Cele 10 burse vor fi acordate pe baza evaluării dosarelor depuse de către aplicanți.

 

Teme articol: elevi Covalact burse
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.