ACTUALITATE 22 noiembrie 2011

Bursa echipamentelor de schi, la Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 200 vizualizări

O bursă a echipamentelor de schi, în cadrul căreia iubitorii acestui sport de iarnă vor avea posibilitatea de a le schimba între ei sau de a achiziţiona altele noi, va fi organizată de Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret (DJST) Covasna, în parteneriat cu Asociaţia Fontis din Sfântu Gheorghe.

Directorul Direcţiei de Sport, Tischler Ferenc, a declarat că ideea a fost preluată din străinătate şi i-a fost sugerată de câţiva prieteni care au copii cărora le-au rămas mici echipamentele.

„Copiii au crescut, schiurile şi clăparii le-au rămas mici şi nu le pot valorifica la un preţ prea mare şi în plus te costă să cumperi echipament nou. Aşa că ne-am gândit să facem o bursă aşa cum se practică cu succes în Germania sau în Ungaria, pentru ca cei interesaţi să poată schimba echipamentele”, a declarat Tischler Ferenc.

Acesta a mai adăugat că ar fi bine ca un număr cât mai mare de părinţi să îşi încurajeze copiii să practice acest sport, cu atât mai mult cu cât judeţul Covasna dispune de trei pârtii de schi pentru începători, la Şugaş Băi, la Covasna şi la Întorsura Buzăului.

Szocs Imre, reprezentantul Asociaţiei Fontis, a declarat că la această bursă vor participa şi firme cu echipamente noi şi second-hand, prin urmare cei interesaţi îşi vor putea găsi piesele de care sunt interesaţi.

Persoanele particulare vor avea acces gratuit la târg, dar firmele vor trebui să închirieze spaţii, a mai spus Szocs Imre, menţionând că rezervările se pot face la sediul DJST. Totodată, se pot face şi înscrieri la cursurile de schi.

Bursa echipamentelor va avea loc pe data de 3 decembrie, între orele 12 - 17, la sediul Direcţiei de Sport din strada Banki Donath, lângă terenurile de tenis.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Sex Shop, 4 decembrie 2011
Si preturile?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.