ACTUALITATE 1 iulie 2012

Bucate alese și atmosferă destinsă la Restaurant Park

de Székely Emőke | 62 vizualizări

Profitând de prezența maestrului bucătar Blaskó János din Ungaria, patronul Restaurantului Park, Kovács István, a decis să organizeze o serie de evenimente culinare în curtea Complexului Park din Sfântu Gheorghe. Joi a avut loc cea de a treia ediție a Festivalului Florilor Comestibile, ocazie cu care zeci de gurmanzi și curioși au gustat florile de dovleac pane, orezul cu mușcate sau budinca de panseluțe.

Vineri, în aceeași locație, a fost gătită supă de pește după o rețetă tradițională din Ungaria. Oaspeții nu au întârziat să apară, vremea fiind și ea favorabilă pentru o ședere în aer liber. De asemenea, în curtea Complexului Park există de anul trecut un grătar mare și performant, astfel încât oaspeții pot alege bucata de carne pe care bucătarii o vor prepara pe loc.

Proprietarul Complexului Park, Kovács István, ne-a declarat că prin aceste seri, dar și prin amplasarea grătarului dorește să le ofere oaspeților o diversitate culinară. „Pregătim pește, vită sau rață la grătar, acestea fiind alternative la carnea de porc sau pui, care poate fi monotonă după o vreme. Turiștii vin dacă le oferim ceva deosebit, la fel și oaspeții locali” – ne-a declarat Kovács István.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.