ACTUALITATE 28 martie 2017

Biletul cu numărul 10.000 s-a vândut marţi la Cinema Arta by Cityplex

de Iulia Drăghici - Taraș | 1242 vizualizări

La două luni şi o zi de la inaugurare, Cinema Arta by Cityplex din Sfântu Gheorghe a vândut biletul cu numărul 10.000. Anunţul a fost făcut marţi, 28 martie, de administratorii cinematografului prin intermediul Facebook.

Cumpărătorul, Dima István Csongor, elevul Şcolii Generale „Fejér Ákos” din Micfalău, a câștigat cu această ocazie un pachet cadou cu 4 bilete de intrare, o diplomă şi o carte pentru copii.

„Elevii Școlii Generale „Fejér Ákos” din Micfalău au vizitat Cinematograful Arta by Cityplex, marţi la prânz. După ce însoțitorii grupului au cumpărat și au împărțit biletele copiilor, înainte de intrarea în sală, personalul cinematografului a anunțat numărul norocos. Fericitul câștigător, Dima István Csongor, a rămas mut de această știre extraordinară. Le dorim tuturor vizitatorilor distracție plăcută, iar lui Csongor experiențe cinematografice asemănătoare pe viitor!”, arată un comunicat de presă.

Cinematograful, inaugurat în 27 ianuarie a.c., are două săli, cu 80, respectiv 76 de locuri, asigurând în total 156 de locuri. În ambele săli pot fi vizionate filme 2D și 3D. Filmele sunt alese şi achiziţionate de Casa de Cultură „Kónya Ádám” în colaborare cu Cityplex SRL, ultimul fiind și administratorul bufetului cinematografului.

În ceea ce privește politica de program, administratorii au ales să ruleze aici atât filme hollywoodiene, cât și europene, luând în considerare denumirea cinematografului, „Arta”. În acest spirit cele două săli au fost denumite Chaplin și Fellini.

Oferta de filme și informațiile referitoare la proiecții sunt accesibile pe pagina de facebook www.fb.com/ArtaMuvesz, și pe pagina de web a cinematografului www.arta.cityplex.ro. Ambele adrese permit rezervări online.

Lucrările de reabilitare ale cinematografului au început în 2013, iar până în 2012 în incinta clădirii, unde acum funcţionează şi Teatrul „Andrei Mureşanu”, a fost o discotecă, desfiinţată după ce instituţia a trecut în proprietatea Consiliului Local.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.