ACTUALITATE 13 decembrie 2016

Baschetbalista Annemarie Părău se retrage din echipa naţională

de Iulia Drăghici - Taraș | 1480 vizualizări

Căpitanul echipei de baschet Sepsi Sic Sfântu Gheorghe, Annemarie Părău nu va mai face parte din echipa naţională de baschet. Anunţul a fost făcut public prin intermediul reţelei de socializare Facebook, aceasta precizând pe pagina personală că lasă loc colegelor mai tinere care merită aceleaşi şanse de afirmare.

„A fost decizia mea şi am văzut că fanii din toată ţara inclusiv cei de la Sepsi Sic m-au susţinut şi mi-au trimis mesaje de încurajare”, ne-a spus Annemarie Părău.

Mesajul transmis prin intermediul reţelei de socializare mai spune de asemenea că necalificarea la  Eurobasket 2017 este un alt motiv al retragerii. „După 15 ani în slujba echipei naţionale de baschet feminin a României am decis şi comunicat Federaţiei Române de Baschet astăzi faptul că am decis să mă retrag din activitatea echipei naţionale. A fost şi este o decizie foarte dificilă pe care am ales să o iau. Nu îmi este uşor, însă recenta neizbutire a calificării la Eurobasket 2017 precum şi faptul că personal consider că este de cuviinţă, mai devreme de preferat decât mai târziu, să lăsăm loc mai tinerelor noastre colege în locul nostru astfel încât acestea să aibă aceeaşi şansă de afirmare şi progres pe care şi eu am avut-o când am fost în situaţia lor. Doresc să mulţumesc Federaţiei Române de Baschet pentru fiecare din cei 15 ani deosebiţi oferiţi!”, spune Părău.

Baschetbalista, acum în vârstă de 32 de ani, a jucat, înainte să fie legitimată la Sepsi Sic, cu care a câştigat campionatul sezonul trecut, la echipe din ţară, precum ICIM Arad, MCM Târgovişte, Sportul Studenţesc, Satu Mare, Alba Iulia, dar şi din străinătate, la echipele Namur (Belgia), Reims (Franţa) şi Ramle (Israel).

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.