ACTUALITATE 15 martie 2016

Baschet: Sepsi SIC, calificare în finală după un meci strâns

de Sever Ioan Miu | 761 vizualizări

După un meci strâns, covăsnencele de la Sepsi SIC au învins în deplasare marea rivală, BC Târgoviște, cu scorul 72-69 și s-au calificat în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin.

După un prim sfert echilibrat, terminat cu 15-14, în a doua pătrime gazdele conduceau cu 14-11. Totuși, fetele noastre și-au revenit. Astfel încât, la pauză, tabela de marcaj arăta 36-33 pentru oaspeți. La finalul sfertului trei, echipa lui Zoran Mikes adunase 54 de puncte, față de dâmbovițence, care înscriseseră de numai 48 de puncte. În ultima pătrime, oaspeții au marcat 21 de puncte, față de gazde, 18.

Trio-ul celor mai bune marcatoare ale acestui meci a fost format, pentru covăsnence, din Tyaunna Marshall (18), Janeesha Jeffery (16) și Annemarie Părău (12). Victoria cu 3 puncte diferen­ță de la Târgoviște vine după ce, în primul meci al semifinalelor, desfășurat acasă, pe  11 martie, Sepsi SIC trecuse de campioana en-titre cu peste 10 puncte diferență (63-50).

În finală, Sepsi SIC va întâlni una dintre echipele Olimpia CSU Brașov, respectiv CSU Alba Iulia. Primul meci dintre aceste semifinaliste va avea loc pe 16 martie, la Brașov.

Teme articol: baschet Sepsi finala
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.