ACTUALITATE 15 mai 2020

Bărbatul dispărut din Mereni a fost găsit fără viață

de Iulia Drăghici - Taraș | 2371 vizualizări

Bărbatul dispărut pe raza localității Mereni a fost găsit de echipele de căutare, din păcate, fără viață. Trupul neînsuflețit a fost descoperit în Valea Mereni, la o distanță de aproximativ 3 km de localitate, anunță poliția. Cercetările vor fi continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. 

La data de 14.05.2020, în jurul orelor 13.00, în urma activităților de căutare în teren întreprinse pe parcursul a trei zile, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu Secuiesc, au identificat în locul numit Valea Mereni, la o distanță de aproximativ 3 km de localitatea Mereni, trupul neînsuflețit al unui bărbat ce prezenta aceleași semnalmente și avea aceleași obiecte de îmbrăcăminte cu cele ale persoanei date dispărute în data de 12.05.2020.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind bărbatul dispărut.

În urma cercetărilor preliminare nu au fost identificate urme de violență.

Polițiștii vor efectua cercetări pentru a stabili împrejurările producerii decesului.

Cercetările vor fi continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul de presă transmis vineri de IPJ Covasna.

Polițiștii au început căutările în 12 mai, după ce familia a anunțat că bărbatul în vârstă de 77 de ani a plecat voluntar de la domiciliu în 9 mai și de atunci nu a mai revenit. 

În urma sesizării, polițiștii, jandarmii, pompierii și voluntarii din zonă au efectuat căutări, inclusiv în zonele forestiere aparținând de localitățile Mereni și Lemnia. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.