ACTUALITATE 18 iulie 2018

Bărbat din Teliu, ucis de doi frați din Dobârlău

de Iulia Drăghici - Taraș | 2272 vizualizări

UPDATE! Ce pedepse au primit cei doi frați acuzați de crimă! 

Cadavrul a fost găsit pe câmpul din apropierea drumului care face legătura între Teliu și Dobârlău

Trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 46 de ani a fost găsit marți pe un câmp din apropierea drumului judeţean 103 B, care face legatura între comuna brașoveană Teliu şi județul Covasna. Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor, de vină ar fi, se pare, doi frați din comuna covăsneană Dobârlău. Agresorii, recidiviști, au fost prinși miercuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, Ionuţ Marin, bărbatul a fost lovit de cei doi fraţi, pe care i-a prins în timp ce furau lucernă de pe terenurile sale. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de fiul victimei, care s-a dus să îl caute.  

„Victima a plecat de la domiciliu cu tractorul pentru a lucra mai multe terenuri cu lucernă, situate în extravilanul comunei Teliu. Din verificările şi investigaţiile efectuate a rezultat că, la un moment dat, victima a surprins mai multe persoane cu o căruţă, în timp ce sustrăgeau lucerna de pe terenul său. Întrucat le-a cerut socoteală, două dintre persoanele surprinse au ripostat, lovindu-l cu obiecte contondente în zona capului şi corpului. Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului, fiind constituite echipe de căutare a autorilor pe raza localităţilor limitrofe în strânsă colaborare cu IPJ Covasna. (...) În urma exploatării informaţiilor obţinute a fost stabilită identitatea ambilor autori, iar unul dintre suspecţi, în vârstă de 27 ani, domiciliat în localiatea Dobârlau, judeţul Covasna, fără ocupaţie şi cu antecedente penale, a fost identificat la domiciliu.(…) Miercuri, celălalt suspect, în vârstă de 28 ani, cu antecedente penale, fiind identificat la liziera pădurii din localitatea Dobârlau”, a declarat Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Primul dintre suspecţi a fost reţinut, iar celălalt este audiat la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.