ACTUALITATE 4 mai 2020

Bărbat din Sfântu Gheorghe, arestat pentru trafic și deținere de droguri

de Iulia Drăghici - Taraș | 6231 vizualizări

Oamenii legii au găsit 80 de grame de canabis

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Sfântu Gheorghe a fost arestat pentru 30 de zile pentru infracțiunile de trafic și deținere de droguri de risc.

La data de 2 mai a.c., în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, fost depistat având asupra sa cantitatea de aproximativ 30 de grame cannabis.

Față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

În continuarea activităților realizate în cauza penală, la data de 03.05.2020, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J., Covasna, au fost efectuate trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, iar la una dintre locații, aparținând bărbatului în cauză, a fost găsită cantitatea de aproximativ 50 de grame de cannabis.

În cursul aceleiași zile, Tribunalul Covasna a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

Precizăm că reținerea pentru o perioadă de 24 de ore precum și arestarea preventivă sunt măsuri reglementate de Codul de Procedură Penală și nu pot înfrânge principiul prezumției de nevinovăție”, arată, printr-un comunicat de presă, IPJ Covasna.

Cercetările sunt continuate de către procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și deținere de droguri de risc și deținere de droguri de risc.

Sursă foto: arhivă. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.