ACTUALITATE 21 ianuarie 2020

Baloți de fân, oi, găini și o butelie, furate dintr-o gospodărie din Chilieni

de Iulia Drăghici - Taraș | 3708 vizualizări

Autorii faptei ar fi un adult și doi minori 

Un bărbat în vârstă de 56 de ani și doi minori, de 15, respectiv 17 ani, sunt cercetați de polițiștii covăsneni pentru furt calificat. Aceștia au intrat în atenția oamenilor legii aflați luni noaptea la patrulare prin Sfântu Gheorghe. Cei trei sunt suspectați că au furat bunuri în valoare de 2.750 de lei dintr-o gospodărie din Chilieni: baloți de fân, oi, sacrificate pe loc, găini și o butelie.  

La data de 19.01.2020, în jurul orelor 23.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe în timpul efectuării serviciului de patrulare pe raza municipiului, pe strada Jókai Mór au procedat la oprirea prin folosirea semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei, a unui atelaj hipo ce transporta baloți de fân.

Inițial conducătorul atelajului nu s-a conformat solicitărilor de oprire.

Atelajul hipo a fost oprit pe strada József Attila, ocazie cu care au fost identificați un bărbat  vârstă de 56 de ani, și doi minori în vârstă de 17 și 15 ani, care pe lângă produsele furajere, transportau mai multe bunuri în atelaj”, informează IPJ Covasna. 

Acum, oamenii legii îi suspectează pe cei trei „că la data de 19.01.2020 în jurul orelor 22.00 s-ar fi deplasat cu atelajul hipo pe raza localității Chilieni din județul Covasna, unde au escaladat gardul unui imobil și au sustras mai mulți baloți de fân, 4 oi pe care le-au sacrificat la fața locului, 5 găini și 1 butelie de aragaz, dintr-o gospodărie. Prejudiciul cauzat este în valoare aproximativă de 2.750 lei”. 

Bărbatul în vârstă de 56 de ani și minorul de 17 ani sunt cunoscuți cu antecedente penale. 

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.