ACTUALITATE 3 mai 2018

Autorii unor furturi de noapte, identificați de polițiști într-o acțiune preventivă

de Iulia Drăghici - Taraș | 1061 vizualizări

Prejudiciul cauzat de cei trei făptași minori a fost recuperat în proporție de 30%

Trei tineri din Sfântu Gheorghe, cu vârste între 13 și 15 ani, au fost identificați miercuri ca fiind autorii mai multor furturi desfășurate pe timpul nopții în cursul lunii martie în reședința de județ. Potrivit polițiștilor, aceștia ar fi sustras cabluri de alimentare, acumulatori auto şi o butelie de gaz. Tinerii au fost identificați în urma unei acțiuni de amploare a oamenilor legii, în care peste 230 de persoane au fost legitimate.

„În urma investigaţiilor întreprinse s-a reuşit identificarea a 3 minori cu vârste între 13 şi 15 ani, care au comis mai multe furturi pe timpul nopţii în cursul lunii martie 2018, fiind sustrase cabluri de alimentare, acumulatori auto şi o butelie de gaz. În aceste cauze a fost recuperat prejudiciul în proporţie de cca. 30%, cei trei fiind în continuare cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat”, arată un comunicat de presă transmis joi de IPJ Covasna.

Identificarea tinerilor s-a reușit printr-o acțiune de control preventivă, derulată miercuri dimineața pe raza municipiului Sfântu Gheorghe.

„În vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine şi linişte publică, în data de 02.05.2018, poliţiştii din municipiul Sfântu Gheorghe, sprijiniţi de colegi din cadrul Secţiei 1 rurale, cadre ale Jandarmeriei, Poliţiei locale şi lucrători din cadrul D.G.A.S.P.C. Covasna, au organizat și executat o acţiune în sistem integrat pe raza municipiului în intervalul orar 06.00 – 10.00”, arată informarea poliției.

În cadrul activităților, 233 de persoane au fost legitimate și 18 verificate, s-au controlat și 32 de autoturisme și s-au aplicat 27 de acțiuni contravenționale, în valoare de 12.180 de lei.

„În timpul activităţilor nu au fost semnalate evenimente deosebite, astfel de acţiuni urmând a fi desfăşurate şi în perioadele următoare”, încheie comunicatul de presă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.