ACTUALITATE 6 februarie 2017

Autorii unor furturi au fost identificați

de Covasna Media | 781 vizualizări

Prejudicii în valoare totală de peste 6.000 de lei recuperate de polițiști în mai multe cauze

Polițiștii covăsneni au reușit identificarea autorilor în mai multe cauze de furt, în toate cazurile prejudiciul fiind recuperat.

Un bărbat de 28 de ani este bănuit că, în seara zilei de 31 ianuarie a.c., a pătruns în vestiarul unei unități școlare din Sfântu Gheorghe, în timp ce mai mulți elevi desfășurau activități sportive, și a sustras trei telefoane mobile, obiecte vestimentare și bani, creând un prejudiciu estimat la circa 4.000 de lei.

În urma investigațiilor polițiștii l-au identificat pe făptaș, prejudiciul a fost recuperat integral, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

***

Vineri dimineață, polițiștii din Târgu Secuiesc au depistat doi bărbați de 30 și 46 de ani, ambii din județul Galați, bănuiți de sustragerea unor bunuri dintr-o autoutilitară de pe raza municipiului Săcele, județul Brașov. Cei doi au fost depistați în trafic pe raza municipiului Târgu Secuiesc, în urma unei sesizări venite prin 112.

Din cercetări s-a stabilit că cei doi au sustras mai multe scule din autoutilitara aparținând firmei unde au fost angajați și se deplasau către domiciliu. Prejudiciul în valoare de circa 2.000 de lei a fost recuperat, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

***

Polițiștii din Sfântu Gheorghe au identificat, sâmbătă după-amiază, un tânăr de 16 ani care a sustras mai multe bunuri dintr-o unitate comercială. În urma sesizării făcute de șeful de magazin, polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și l-au depistat pe tânărul asupra căruia, într-un rucsac, au fost descoperite mai multe bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Totodată, polițiștii au constatat că tânărul a mai sustras produse alimentare dintr-un alt magazin din oraș. Prejudiciul, în valoare totală de 475 de lei, a fost recuperat integral și predat unităților prejudiciate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.