ACTUALITATE 21 martie 2013

Autoliv personalizează scena principală a Zilelor Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 203 vizualizări

Zilele Sfântu Gheorghe aduc premiere nu doar la nivel de oferte de divertisment ci și la nivel organizatoric, astfel că una dintre cele mai mari schimbări va fi la nivelul scenei principale a manifestărilor, devenită în acest an Scena Autoliv.

Unul dintre organizatorii Zilelor, Grubisics Levente, a declarat că Autoliv a achiziționat două pachete de publicitate ce au contribuit considerabil și decisiv la bugetul din acest an al Zilelor oraşului, astfel că scena principală a fost personalizată, urmând a purta denumirea de Scena Autoliv pe tot parcursul manifestărilor. Așa se face că toate evenimentele importante și concertele vor putea fi urmărite pe Scena Autoliv.

În ceea ce privește programele deosebite din cadrul Zilelor, organizatorii au mai anunțat că a fost stabilit un traseu exact care îi va aduce în Centrul orașului pe cei care organziează Ziua de Alergare Gall Lajos. Sportivii de aici sunt, de fapt, „părinții” Zilelor Orașului – fiind primii care în 1990 s-au gândit că poate ar fi frumos ca Ziua de alergare Gall Lajos să prilejuiască o suită de manifestări ce s-au concretizat apoi în sărbătoarea orașului.

În acest an, Zilele Orașului vor cuprinde în jur de 80 de programe locale, față de 58 de programe în 2009 și 67 în 2010; ideea este că se lucrează permanent la prezentarea cât mai multor programe locale, astfel încât fiecare segment, fiecare pasiune și talent să se regăsească în manifestările dedicate orașului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.