ACTUALITATE 16 septembrie 2014

Autobuz plin de călători a intrat într-un stâlp la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 111 vizualizări

Șase oameni au ajuns la spital marți în urma unui accident care s-a produs după ora 15 pe strada lt. Păiuș David din Sfântu Gheorghe. Polițiștii fac cercetări, nici martorii nu își explică cum un autobuz a intrat într-un stâlp.

Autobuzul venea dinspre strada Constructorilor, când pe strada lt. Păiuș David, în apropiere de benzinărie a intrat într-un stâlp. În urma impactului mai multe persoane au suferit răni ușoare, fiind transportate la Spitalul Judeţean. Purtătorul de cuvânt al unității sanitare, Nagy-Demeter István, spune că la unitatea de primiri urgențe au ajuns 6 persoane, toate având răni ușoare, iar după tratament au plecat acasă nefiind nevoie de internare în niciun caz.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Toth Sigismund, spune că oamenii legii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care șoferul autobuzului a intrat în acel stâlp, alte mașini nefiind implicate în accident.

Un martor ne-a declarat că în urma discuțiilor pe care le-a avut cu șoferul autobuzului acesta i-a spus că i s-a părut că un TIR urmează să îl lovească, a tras de volan și astfel a lovit stâlpul. Același martor ne-a spus că autobuzul aparține Multi Trans și a circulat pe linia 6.

„Oamenii s-au speriat, autobuzul era plin, mai ales cu femei care au ieșit de la muncă, de la 4 fabrici din zonă. Au venit mai multe ambulanțe, i-au luat pe răniți, unii s-au tăiat, alții erau loviţi, au căzut unii pe alții” – spune martorul.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.