ACTUALITATE 6 octombrie 2021

Audienţele Avocatului Poporului, suspendate la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 774 vizualizări

Cetăţenii sunt rugaţi să adreseze petiţiile în scris

Vă comunicăm că Avocatul Poporului amână programul de audiență programat pe data de 7 octombrie 2021 având în vedere rata de incidență cumulată la 14 zile în municipiul Sfântu Gheorghe, județul Covasna.

Serviciul de audiență programat lunar în municipiul Sfântu Gheorghe de către Instituția Avocatul Poporului prin intermediul Biroului Teritorial Brașov, se suspendă pentru o perioadă nedeterminată.

Cetățenii sunt rugați să se adreseze, în scris, Biroului Teritorial Brașov al Instituției Avocatul Poporului cu privire la încălcarea drepturilor sau libertăților lor. Petițiile pot fi formulate și în limba maghiară și pot fi transmise atât prin Poșta Română, pe adresa B-dul Mihail Kogălniceanu nr. 23 bl. C7, camera 402, mun. Brașov, cât și prin adresa de e-mail a biroului, avpbrasov@avp.ro.

Totodată, atragem atenția cetățenilor că petițiile adresate instituției Avocatul Poporului trebuie să se facă în scris, să indice numele și domiciliul persoanei fizice lezate în drepturile și libertățile acesteia, drepturile și libertățile încălcate, precum și autoritatea administrativă ori funcționarul public în cauză. Petiționarul trebuie să dovedească întârzierea sau refuzul administrației publice de a soluționa legal petiția.

Pentru mai multe informații contactați Biroul Teritorial Brașov prin numărul de telefon 0268-471-100.

Instituția Avocatul Poporului – Biroului Teritorial Brașov

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.