ACTUALITATE 7 aprilie 2013

Au scăpat de zeci de kilograme

de Székely Emőke | 855 vizualizări

La Sfântu Gheorghe a avut loc un concurs de slăbit prin Zumba

S-a încheiat concursul de slăbit prin zumba, organizat de Asociația Sportivă ::Sport-All:: și Radio Sepsi. Competiția începută în luna ianuarie a adus rezultate nesperat de bune pentru participante, care au scăpat de câteva kilograme prin zumba. Despre concursul în sine am stat de vorbă cu inițiatoarea acestei competiții inedite, Vitus Kinga.

– De unde a venit ideea acestei competiții?

– Rădăcinile ideii sunt personale. În luna noiembrie a anului trecut am născut cel de-al doilea băiețel al meu și după naștere am rămas cu 20 de kilograme în plus. De aici a pornit totul pentru că m-am gândit că putem arde caloriile în plus prin zumba, prin distracție.

– Unde a avut loc concursul în sine și câte femei au participat la acest maraton de slăbit?

– Competiția s-a desfășurat la sala de sport a Grădiniței „Pinocchio”. La început s-au înscris 28 de femei, între timp însă jumătate au renunțat, astfel doar 14 concurente au avut ambiția de a termina programul.

– Practic în ce a constat concursul?

– Pe lângă zumba, concurentele au adoptat un stil de viață sănătos, cu o alimentație adecvată. Am folosit Facebook-ul pentru a împărtăși experiențele trăite și sfaturile nutriționiștilor. De asemenea, concurenții au avut ocazia de a povesti la postul de radio Sepsi ceea ce li se întâmplă. A fost un program complex, în care mișcarea în sine a fost completată de o alimentație sănătoasă și programe motivaționale.

– Spune-ne rezultatele concrete pe care le-ați înregistrat. De câte kilograme au scăpat femeile și cine a câștigat concursul?

– Rezultatele vorbesc de la sine. Am premiat primele cinci concurente, care sunt următoarele: 1. Tikosi Lidya (-13,6 kg), 2. Balogh Anikó (-12,3 kg), 3. Donáth Éva (-12,2 kg), 4. Ioana Stănescu (-7,1 kg), 5. Simona Marcu (-5,3 kg). Concurentele au fost premiate în cadrul unei ceremonii ce a avut loc sâmbătă, iar premiile au constat în articole sportive, de zumba și un uriaș tort zumba.

– Ce urmează? Un alt concurs?

– Da, va avea loc și un alt concurs, dar deocamdată nu vă pot dezvălui detalii. Vom avea însă un program de zumba pentru copii, acesta va începe pe data de 16 aprilie și este destinat copiilor între 7-14 ani.

– Cum pot afla mai multe despre voi cei interesați?

– Cei care doresc să facă zumba sau vor doar să vadă cine suntem și cu ce ne ocupăm, pot accesa site-ul nostru www.sport-all.eu sau pot suna la numărul de telefon 0745994403.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.