ACTUALITATE 7 martie 2013

Au marcat ca la handbal

de Székely Emőke | 49 vizualizări

Echipa de futsal FC Sepsi a înscris 24 de goluri în 40 de minute

futsal 24-0

Un gol la mai puţin de două minute – cam aşa s-ar putea sintetiza partida dintre echipele FC Sepsi şi Inter Teliu contând pentru etapa a 16-a a Diviziei A la futsal. Astfel covăsnenii au câştigat meciul cu scorul de 24-0, răzbunând acel 7-7 din tur pe care nimeni nu îl explică nici acum.

Spectatorii au avut parte de o partidă plictisitoare, în care în afară de goluri nu prea au văzut nimic. Diferenţa dintre cele două formaţii a fost enormă, iar braşovenii au avut şi ghinion pentru că neavând portar de rezervă, au fost nevoiţi să joace o repriză cu cinci jucători de câmp, după ce goalkeeper-ul lor s-a accidentat. Publicul covăsnean a arătat totuşi respect faţă de oaspeţi şi a aplaudat fiecare fază sau încercare de fază a celor din Teliu.

FC Sepsi a marcat câte 12 goluri în ambele reprize. Țicalo a înscris de 6 ori, Mánya de 5 ori, Paul Alin de 4 ori, câte 3 goluri şi-au trecut în cont Mate şi Bujdosó, Mihály a marcat de 2 ori şi Miklós o dată.

Echipa din Sfântu Gheorghe se pregăteşte acum de derby-ul covăsnean ce va avea loc marţi la Târgu Secuiesc, apoi vor primi vizita celor de la Smart Ionescu Bucureşti, echipă ce se află pe locul 2 în clasament.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.