ACTUALITATE 5 iulie 2022

Au început pregătirile pentru a 49-a ediție a festivalului Ciobănașul

de David Leonard Bularca | 1570 vizualizări

Pregătirile pentru cea de-a 49-a ediție a festivalului Ciobănașul au început în paralel cu festivalul Întorsura Fest, iar în perioada următoare se va semna contractul de finanțare cu Secretariatul General al Guvernului, prin Serviciul Dezvoltare Comunitară, din cadrul Direcției Generale Guvernare Deschisă, Relații Publice și Cooperare, ne-a spus viceprimarul orașului Întorsura Buzăului, Silviu Popica. 

„Pregătirile pentru Ciobănașul au început deja, în paralel cu pregătirile pentru Întorsura Fest. Am depus proiect pentru finanțare, l-am câștigat și pe acesta, sper ca în perioada următoare să semnez și contractul de finanțare. Zilele acestea l-am avut la festival (n. red.: Întorsura Fest) și pe coordonatorul de proiect din cadrul Secretariatului General al Guvernului și i-a plăcut ce a văzut aici. Mi-a dat încredere că avem șansa să semnăm și pentru Ciobănașul. Anul acesta, la fel ca în anii precedenți, Ciobănașul va avea două zile. O primă zi dedicată muzicii... vom vedea, rămâne surpriză, mai bine să nu spunem, iar a doua zi va fi dedicată muzicii populare în întregime, unde și acolo avem câteva surprize”, a spus, pentru Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, Silviu Popica. 

În urma unui sondaj realizat de primarul Raul Urdă pe Facebook, unde cetățenii au fost invitați să voteze pe cine doresc la ediția festivalului Ciobănașul de anul acesta dintre Irina Rimes și Lupii lui Calancea + Surorile Osoianu, edilul a anunțat că s-a decis ca cei din urmă să urce pe scena festivalului programat în septembrie. Tot atunci acesta a promis că la ediția Întorsura Fest din anul 2023 invitată va fi Irina Rimes. 

În perioada 24-26 iunie a avut loc festivalul Întorsura Fest, în zona camping a orașului, iar pe scenă au urcat artiști precum Iuliana Beregoi, Compact, Holograf, Sarmalele Reci și alții.

Sursa foto: arhivă 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.