ACTUALITATE 15 decembrie 2013

Atenție unde plătiți facturile Tega!

de Monica Vrânceanu | 93 vizualizări

Dacă sunteți prea creduli, ați putea fi păcăliți

Taxa de salubrizare către SC Tega SA, scoasă la începutul acestui an de la cheltuielile comune și încasată separat de către societate prin personal propriu sau alte modalități de plată, le poate da unora idei nu tocmai... ortodoxe. La asta s-au gândit și reprezentanții Tega, când au aflat că locatarii a două blocuri din Sfântu Gheorghe au fost îndemnați să lase banii revenind taxei de salubritate într-o cutie poștală comună.

Mai exact, locatarii din Bl. 18, sc. E de pe Bvd. 1 Decembrie 1918 și cei din Bl. 6, sc. C din strada Sporturilor au primit câte o înștiințare prin care li se solicita depunerea sumelor restante în cutiile poștale comune, cu avertizarea că dacă nu o vor face, li se va sista furnizarea apei.

Nu știu exact ce fel de metodă este aceasta, dar Tega vrea să atragă atenția că înștiințarea, scrisă de mână, este semnată de o persoană pe care nu am reușit să o identificăm. În plus, oamenii trebuie să știe că înștiințarea nu provine de la operatorul de salubritate și nici de la agenții încasatori ai acestuia. Îi sfătuim pe oameni să solicite de fiecare dată, la plata facturilor, chitanța emisă de Tega, căci dacă încep să lase banii așa, prin cutii poștale, tot ceea ce vor obține, probabil, e să rămână fără bani și cu facturile neplătite, desigur”, ne-a declarat directorul Tega, Toth Birtan Csaba.

În ceea ce privește sistemul de plată separată a salubrității, instituit în februarie 2013, Toth Birtan Csaba a declarat că, în mare parte, oamenii au înțeles demersul și nu există probleme. Desigur, există și familii care nu au vrut să încheie contracte sau sunt cu restanțe mari, însă numărul acestora scade de la lună la lună, astfel că sistemul începe să prindă rădăcini.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.